Smartare konsultinköp

Rösta

I Vakanta får du access till ett leverantörsnätverk så du smidigt kan hantera alla dina konsultinköp på en och samma plats. Sänk kostnader, spara tid och få kontroll – helt kostnadsfritt.

Dela

Problembeskrivning

Idag köper svenska företag in konsulter för miljarder. Trots det så är digitaliseringen av konsultbranschen eftersatt. I takt med att efterfrågan på kompetens ökar så har utbudet av företag som erbjuder konsulttjänster växt. Idag behöver konsultköpare ha relation med flera leverantörer för att säkerställa leverans av rätt konsulter. Det ställer krav på effektivare samarbetsprocesser, uppföljning och bättre informationshantering då man som köpare ofta tappar kontrollen.

Lösning

Vakanta är en webbaserad tjänst som hjälper företag att samla alla konsultinköp på en och samma plats. Chefer med konsultbehov kan tidseffektivt jämföra, anlita och hantera konsulter från olika konsultbolag. En rutin som bidrar till övergripande kontroll över inhyrda konsulter, samarbeten med leverantörer och kostnader för alla konsultinköp som sker i en organisation.

Målgrupp

Inköp och HR