Alla sorterad efter Datum

resultat i Alla

Praktikchansen

Ger arbetssökanden möjlighet att under en begränsad period praktisera på flera arbetsplatser.

Lajva kompetenser

Genom att låta kandidaten agera i en miljö så lik arbetet som möjligt under rekryteringsprocessen blir det lättare att hitta rätt person.

Gör det enkelt för arbetsgivare att få en bättre bild av deras kompetensbehov och bena ut vilka kompetenser som är extra värdefulla hos kandidater.

Arbetsgivare har mycket att vinna på att marknadsföra sin arbetsplats för att både attrahera och behålla personal.

SKILLMARK vill hjälpa arbetsgivare att slippa höra av sig till kandidater som inte längre är tillgängliga genom uppdaterade kandidatlistor.

Arbetsgivare får större chans att hitta rätt kandidat genom att kunna ställa urvalsfrågor till kandidaterna.

Låt arbetsgivare och personer som söker praktikplatser själva hitta varandra genom en självservicetjänst.

Låt arbetsgivare och personer med rätt till ett anställningsstöd själva hitta varandra genom en självservicetjänst.

Är det stressigt på kontoret med många uppgifter som inte är en del av ditt (eller andras) jobb? Vi matchar dig med nyanlända som vill jobba.

I Vakanta får du access till ett leverantörsnätverk så du smidigt kan hantera alla dina konsultinköp på en och samma plats. Sänk kostnader, spara tid och få kontroll – helt kostnadsfritt.

Guide till nystartsjobb

Anställ nyanlända och långtidsarbetslösa med ekonomiskt stöd genom en ny digital tjänst som guidar dig genom hela processen – snabbt och enkelt!

Platsannonser på ditt sätt

Hejdå tvingande standardmallar. Hallå flexibilitet! Skapa tydligare, bättre och snabbare platsannonser utformade som du vill.

Prognoser för arbetsgivare

Ligg steget före med Branschpuls. En guldgruva av statistik och prognoser för arbetsgivare som vill hålla koll på arbetsmarknaden.

Hitta vikarier snabbt i mobilapp

Hitta vikarier och frilansare som kan hoppa in och jobba snabbt, direkt från mobiltelefonen.

Speeddejta kandidater online

Ett möte säger mer än tusen kompetenser. Att möta många kandidater på kort tid online har aldrig varit enklare.

Crowdsourcing av titlar

Crowdsourca titlar för mer relevanta jobbannonser och säg adjö till titlar som ingen använder.

Om Arbetsgivare.nu

Samla alla smarta idéer som gör livet enklare för arbetsgivare på en öppen plattform, fritt för alla att bidra, tycka till och bli inspirerade. Välkommen!

Egenskapskollen kartlägger personliga egenskaper och levererar en användbar profil för sökning eller annonsering. Med några snabba klick kan du äntligen hitta den oslipade diamanten som lär sig och växer med verksamheten.

Kvalitetssäkra din annons, dina intervjufrågor eller din företagspresentation så att de inte i onödan exkluderar vissa grupper.

Hitta vikarier och frilansare som snabbt kan hoppa in och jobba. Anställ och betala dem direkt i appen på din mobil.

Vi hjälper dig att skriva en kanonannons med välformulerade texter som attraherar rätt personer att söka jobbet.
 

När din sökning i Arbetsförmedlingens tjänst Sök kandidater ger noll träffar rycker Träffoptimeraren in. Den guidar dig i realtid och ger dig intelligenta förslag på hur du kan ändra vissa krav eller omformulera dina behov för att få fler kvalitativa sökträffar.

Hitta den verkliga talangen och undvik felrekryteringar genom att lägga till en praktisk uppgift i din platsannons.

Ring in ditt behov av ny personal till Arbetsförmedlingen. Annonsboten hjälper dig att snabbt ta fram en skräddarsydd annons till Platsbanken.

Exponera ditt företag och få spontanansökningar från personer som promenerar förbi. Arbetssökande får en pling i sin mobil om att ett ledigt jobb finns att söka.

Innan Arbetsförmedlingen tar beslut om lönebidrag för att anställa en person med funktionsnedsättning, så analyserar en arbetsförmedlare den arbetssökandes arbetsförmåga och arbetsplatsen. Nu gör vi det möjligt för arbetsgivare och arbetssökande att tillsammans påbörja arbetsanalysen via vår e-tjänst, när det passar dem.

Få en tydlig översikt av vårt erbjudande till arbetsgivare genom att få de presenterade i nivåer eller ”paket”. Syftet med detta är att du lättare ska se värdet i våra olika tjänster och snabbare komma igång med att rekrytera med vår hjälp.

En interaktiv guide som fångar upp de unika behoven hos arbetsgivare som är intresserade av anställningsstöd och presenterar det eller de stöd som passar bäst.

Samordning av praktikplatser där företag får möjlighet till att nå kompetens. Arbetskraft kan vara svårt att hitta om man inte vet vart man ska leta. Därför presenteras en plattform där studenter och företag kan samordna praktikplatser tillsammans.

Ett digitalt, enkelt och levande verktyg som hjälper dig att visualisera vilka kompetenser som nns inom din organisation idag, att se hur dessa kan utvecklas, vilka kompetenser som ni saknar samt att pussla ihop rätt team för att kunna vara konkurrenskraftigt.

Vår idé är en sorts kandidatbank där du söker på idé och mindset i första hand. Du hittar olika individer som tillsammans kan bilda projektteam kring det området du vill utveckla.

Utbildningar är ibland nödvändigt för att få in rätt kompetens, men det är inte alltid man själv har resurser och kan motivera
att skapa en utbildning. Idén är att företag enkelt kan mata in sina behov och direkt sondera om er sitter på samma önskemål.

Det är svårt att ta långsiktiga beslut utan att ha hela bilden klar för sig. Omvärldsrapporten gör information och prognoser om just din bransch enkel och överskådlig genom visualiseringar, grafer och statistik.

Arbetsförmedlingens idé är att ge en introduktion i HR- kunskap anpassat för mindre företag. Med grundkunskapen kan ni som företag göra bättre kravställning och därför lättare välja rätt kompetens för er.

Vid rekrytering kan det vara svårt att veta om det är mer värt att lägga tid på att utbilda kompetens, eller att spendera extra på en färdig kompetens. Detta verktyg hjälper dig räkna ut kostnaderna och att underbygga valet.

Att hitta och våga ta in extern kompetens i styrelsen är inte enkelt. Vår idé är att i samverkan med andra relevanta aktörer kunna tillhandahålla en speciell kandidatpool för styrelsekompetens.

Som mindre företag har man ofta inte kommit till den punkt att man arbetar med persontester i rekryteringsprocessen. En idé är att Arbetsförmedlingen tillhandahåller ett baspaket med enkla pålitliga tester som kan användas för rekrytering.

För att växa som företag måste man ibland se över rollerna. Kan dina specialister fokusera och utveckla sina talanger genom att du avlastar dem i exempelvis administrativa sysslor för en ny rekryt som trivs med just sådana uppgifter?

Istället för att hamna i läget att behöva säga upp eller varsla personer för deras kunskaper inte längre matchar ditt företags behov kan ni mota problemet på tidigt stadium genom att vidareutbilda din personal.

Välj ett område
Sortera resultatet efter
  • Alla
  • Analys
  • Marknadsföring
  • Personal
  • Rekrytering
  • Datum
  • Populäritet
  • Namn