Alla sorterad efter Datum

resultat i Alla

Visualisera arbetsmarknaden

Visa flöden mellan yrken genom att visualisera vilka som jobbat i olika yrken och vad de väljer att gå till

Praktikchansen

Ger arbetssökanden möjlighet att under en begränsad period praktisera på flera arbetsplatser.

Lajva kompetenser

Genom att låta kandidaten agera i en miljö så lik arbetet som möjligt under rekryteringsprocessen blir det lättare att hitta rätt person.

Gör det enkelt för arbetsgivare att få en bättre bild av deras kompetensbehov och bena ut vilka kompetenser som är extra värdefulla hos kandidater.

Arbetsgivare har mycket att vinna på att marknadsföra sin arbetsplats för att både attrahera och behålla personal.

SKILLMARK vill hjälpa arbetsgivare att slippa höra av sig till kandidater som inte längre är tillgängliga genom uppdaterade kandidatlistor.

Arbetsgivare får större chans att hitta rätt kandidat genom att kunna ställa urvalsfrågor till kandidaterna.

Låt arbetsgivare och personer som söker praktikplatser själva hitta varandra genom en självservicetjänst.

Låt arbetsgivare och personer med rätt till ett anställningsstöd själva hitta varandra genom en självservicetjänst.

Är det stressigt på kontoret med många uppgifter som inte är en del av ditt (eller andras) jobb? Vi matchar dig med nyanlända som vill jobba.

I Vakanta får du access till ett leverantörsnätverk så du smidigt kan hantera alla dina konsultinköp på en och samma plats. Sänk kostnader, spara tid och få kontroll – helt kostnadsfritt.

Guide till nystartsjobb

Anställ nyanlända och långtidsarbetslösa med ekonomiskt stöd genom en ny digital tjänst som guidar dig genom hela processen – snabbt och enkelt!

Platsannonser på ditt sätt

Hejdå tvingande standardmallar. Hallå flexibilitet! Skapa tydligare, bättre och snabbare platsannonser utformade som du vill.

Prognoser för arbetsgivare

Ligg steget före med Branschpuls. En guldgruva av statistik och prognoser för arbetsgivare som vill hålla koll på arbetsmarknaden.

Hitta vikarier snabbt i mobilapp

Hitta vikarier och frilansare som kan hoppa in och jobba snabbt, direkt från mobiltelefonen.

Speeddejta kandidater online

Ett möte säger mer än tusen kompetenser. Att möta många kandidater på kort tid online har aldrig varit enklare.

Crowdsourcing av titlar

Crowdsourca titlar för mer relevanta jobbannonser och säg adjö till titlar som ingen använder.

Om Arbetsgivare.nu

Samla alla smarta idéer som gör livet enklare för arbetsgivare på en öppen plattform, fritt för alla att bidra, tycka till och bli inspirerade. Välkommen!

Innan Arbetsförmedlingen tar beslut om lönebidrag för att anställa en person med funktionsnedsättning, så analyserar en arbetsförmedlare den arbetssökandes arbetsförmåga och arbetsplatsen. Nu gör vi det möjligt för arbetsgivare och arbetssökande att tillsammans påbörja arbetsanalysen via vår e-tjänst, när det passar dem.

Släpp loss en provokatör från utsidan i er verksamhet som utmanar er i hur ni jobbar med mångfalds och inkluderingsfrågor.

Få en tydlig översikt av vårt erbjudande till arbetsgivare genom att få de presenterade i nivåer eller ”paket”. Syftet med detta är att du lättare ska se värdet i våra olika tjänster och snabbare komma igång med att rekrytera med vår hjälp.

Vi presenterar ett verktyg för att bli mer inkluderande som arbetsgivare. Det består av våra riktlinjer och nya arbetssätt för att uppnå en god nivå av mångfald på arbetsplatsen. Har man uppfyllt vissa kriterier så får man även en kvalitetsmärkning som visar att man tagit socialt ansvar.

En interaktiv guide som fångar upp de unika behoven hos arbetsgivare som är intresserade av anställningsstöd och presenterar det eller de stöd som passar bäst.

Ett verktyg för lärande, relationsutveckling och konflikthantering. Ta löpande tempen på relationen mellan arbetsgivare och arbetstagare med verktyget. Arbetsförmedlingen coachar vid behov.

Välj ett område
Sortera resultatet efter
  • Alla
  • Analys
  • Marknadsföring
  • Personal
  • Rekrytering
  • Datum
  • Populäritet
  • Namn